De luizenkapper

De Luizenkapper

Wat doen wij?

Ook dat is simpel, wij zorgen er voor dat die vervelende beestjes uitgeroeid worden.

Wij gaan als primaire behandeling hitte gebruiken !

Welke behandeling U bij ons ook kiest , de hittebehandeling maakt deel uit van iedere behandeling.

Als er iets is waar de luizen geen resistentie tegen kunnen ontwikkelen , dan is het hitte.

 

Opgelet!

Het is niet zomaar gewoon hitte, de hoofdhuid mag natuurlijk niet verbranden, maar het moet wel heet genoeg zijn om zeker alle luizen te doden.

 

Door onze ervaring als haarkapper hebben we een techniek ontwikkeld die de luizen niet kunnen overleven, ook de neten en eitjes overleven niet, die kunnen dus alvast niet nog eens uitkomen en zo opnieuw beginnen.

 

Daarbij hebben we een volgorde ontwikkeld van het toepassen van deze hitte , door onze manier van werken tijdens een behandeling worden de nog levende luizen naar bepaalde plaatsen op het hoofd gedreven van waaruit ze niet meer kunnen ontsnappen en aldaar verbrand of uitgedroogd worden, dit alles dus heel veilig.

 

Doordat wij deze techniek gebruiken kunnen zelfs de allerkleinsten onder ons behandeld worden en staat er geen vanaf leeftijd op onze behandeling.

 

Het volgende voordeel aan onze behandeling is dat deze zowel zeer effectief is vanaf n luis tot een heel erge besmetting.

 

Bent u niet zeker dat n van uw kinderen een besmetting opgelopen heeft, U ziet geen luizen of neten maar u heeft wel een brief ontvangen van school dat er luizen ontdekt zijn in de klas, speel dan op safe en laat een hittebehandeling doen, dan bent u zeker dat er verder geen besmetting zal uitbreken.

 

De nabehandeling met de verzachtende lotion zal de jeuk ineens verminderen en geeft een fris gevoel op het hoofd.

 

Iedere verdere behandeling kan afgestemd worden op persoonlijke keuze.

Wil u zelf niet met de nat-kam-methode van start gaan, dan kunnen wij dat voor u doen om de dode luizen en neten te verwijderen. ( check de prijslijst voor de verschillende mogelijkheden).

 

U kan tot bij ons komen , op aanvraag komen wij ook aan huis of tot op school ( in samenspraak met de directie of leiding (en ouders).

Meer inlichtingen?

Dat kan, bel ons of stuur even een mailtje.

Er wordt wel steeds op afspraak gewerkt!

VR

VR

NA onze

behandeling

Ons adres:

 

Wijerveldstraat 72

3500 Hasselt

 

GSM +32 (0)476 35 46 91

Www.deluizenkapper.be

Robby@deluizenkapper.be